Afla cum poti avea propria ta firma. Orice afacere de succes incepe cu primul pas:
infiintare societate comerciala.
Este important sa incepi BINE! Apeleaza la profesionisti !

codul caen

 

 

Validate this page
Valid XHTML file Valid CSS file
Limba: RO | EN

Important
pentru infiintari firme:

Va recomandam :

juristfirme.ro
Avocati, Contabili, Ingineri, Alti specialisti. Asistenta legala completa pentru firme

lichidarefirma.ro
Lichidare firma - servicii de dizolvare si lichidare societate comerciala cu, sau fara, necesitatea angajarii unui lichidator.

traduceri-engleza.ro
Traduceri engleza romana sau traduceri romana engleza de mare volum si in termene record. Profesionalism in traduceri pentru dumneavoastra!

traduceri.biz
Servicii profesionale de traduceri autorizate la nivel national

apostile.ro
apostile, supralegalizari, rezidenta, reintregirea familiei, cetatenie, s.a.

declaratiadevaloare.ro
pregatire, verificare dosar, programari online

asistentemedicale.ro
selectie si recrutare pentru locuri de munca in strainatate

pasapoarte.ro
obtinere si preschimbare pasaport pentru romanii din strainatate.

creativia.ro
agentie web - creatie website-uri, design interfata, identitate vizuala

consultia.ro
websitul director al grupului de firme Consultia

crewing.consultia.ro
selectie si plasare personal nave
garantat, cele mai bune salarii.

conversio.ro
servicii de traducere, localizare si interpretariat pentru afaceri

Europe directory
The biggest FREE Europe directory

home / termeni si conditii

Termeni si Conditii - Oferta servicii online

Atentionare

Aceasta oferta se adreseaza doar persoanelor juridice/fizice, cetateni romani, care doresc sa infiinteze o socitate comerciala (S.R.L.) cu sediul social in Bucuresti sau in judetul Ilfov.
Onorariului corespunzator acestei Oferte – infintare/ modificare firma online – este redus cu 50% fata de Onorariul standard. Aceasta reducere se justifica, in primul rand, prin folosirea unui instrument de lucru standard – formularul de pe site – menit sa conduca la scaderea timpului de lucru afectat fiecarui dosar.

Termeni si Conditii specifice
Pentru a beneficia de avantajele Ofertei de infiintare firma online, potentialul client trebuie sa indeplineasca cumulativ o serie de conditii si sa parcurga anumite etape, dupa cum este precizat mai jos:

Restrictii
Pentru a putea beneficia de avantajele acestui Onorariu redus (-50%) pachetele de servicii “Business – infiintare firma online” vor contine doar acele servicii de stricta necessitate in demersurile de in fiintare a unei firme, precum si o serie de ingradiri, astfel:

Raspunderea
Consultia Primoris nu poate fi facuta raspunzatoare in nici o masura, pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate prin intermediul site-ului www.infiintarifirme.ro, pe e-mail, sau telefonic.

La conceperea formularelor au fost luate in considerare situatii commune si detalii generale. In cazul in care situatia d-voastra prezinta aspecte deosebite, ce nu au putut fi luate in considerare in aceste formulare, pentru identificarea celor mai potrivite solutii este necesara o analiza de ansamblu a situatie d-voastra concrete, care poate fi facuta doar in cadrul unei intalniri cu un specialist – se incadreaza in Oferta de servicii standard (fara reducere).

Prezenta Oferta se adreseaza acelor persoane, care doresc o maniera de lucru rapida si ieftina corespunzatoare unor demersuri bine determinate si delimitate, prestate intr-un cadru profesionist, in conditii de eficienta maxima.

Prin prezenta Oferta dorim sa punem la dispozitia clientilor nostri posibilitatea de a opta  pentru cel mai bun raport Pret/ Calitate, prin alegerea Ofertei online si optimizarea costurilor – acest lucru este posibil prin eliminarea tuturor serviciilor conexe si a consultantei colaterale de care beneficiaza clientii ce opteaza pentru Oferta standard.

Consultia Primoris isi rezerva dreptul de a schimba in mod unilateral termenii si conditiile acestei Oferte online, fara nici un fel de notificare prealabila.

top pagina