Afla cum poti avea propria ta firma. Orice afacere de succes incepe cu primul pas:
infiintare societate comerciala.
Este important sa incepi BINE! Apeleaza la profesionisti !

codul caen

 

 

Validate this page
Valid XHTML file Valid CSS file
Language: RO | EN

Important
pentru infiintari firme:

Va recomandam :

juristfirme.ro
Avocati, Contabili, Ingineri, Alti specialisti. Asistenta legala completa pentru firme

lichidarefirma.ro
Lichidare firma - servicii de dizolvare si lichidare societate comerciala cu, sau fara, necesitatea angajarii unui lichidator.

traduceri-engleza.ro
Traduceri engleza romana sau traduceri romana engleza de mare volum si in termene record. Profesionalism in traduceri pentru dumneavoastra!

traduceri.biz
Servicii profesionale de traduceri autorizate la nivel national

apostile.ro
apostile, supralegalizari, rezidenta, reintregirea familiei, cetatenie, s.a.

declaratiadevaloare.ro
pregatire, verificare dosar, programari online

asistentemedicale.ro
selectie si recrutare pentru locuri de munca in strainatate

pasapoarte.ro
obtinere si preschimbare pasaport pentru romanii din strainatate.

creativia.ro
agentie web - creatie website-uri, design interfata, identitate vizuala

consultia.ro
websitul director al grupului de firme Consultia

crewing.consultia.ro
selectie si plasare personal nave
garantat, cele mai bune salarii.

conversio.ro
servicii de traducere, localizare si interpretariat pentru afaceri

Europe directory
The biggest FREE Europe directory

home / cine suntem

Cine este Primoris S.R.L. ?

Inainte de toate... suntem oameni de incredere !
Suntem o echipa de profesionisti cu studii juridice si financiar-contabile dedicati meseriei lor si orientati spre succesul clientilor. In orice situatie oferim clientului cea mai potrivita solutie la problemele sale.

Suntem o echipa cu experienta in domeniul de infiintari firme, infiintari societati comerciale tip SRL, SA si alte forme juridice de organizare. Oferim solutii pentru infiintari firme in cel mai scurt termen si la preturi corecte !

De ce sa alegi Primoris S.R.L. ?

1. Fiindca este foarte important sa incepi BINE!

Cum se incepe? De unde se incepe o afacere?  Este important cum incepi o afacere? Apeland la specialistii nostri vei gasi raspunsurile la aceste intrebari.

Etapele pentru infiintari firme si procedurile ulterioare pot parea dificile, indelungate si costisitoare dar noi va oferim solutii viabile, concrete si suntem in masura sa va facilitam dezvoltarea afacerii.

2. Timpul, banii si nervii dumneavoastra conteaza !

Demersurile pentru infiintare firma, multitudinea de proceduri  birocratice pot sa provoace neplaceri prin intarzieri sau cheltuieli aditionale neprevazute imputabile, de exemplu, unui functionar care a eliberat un document incomplet sau solicita acte suplimentare fara a fi nevoie si multe alte asemenea situatii.

Echipa Primoris S.R.L. este bazata pe specialisti ce cunosc bine etapele pentru infiintari societati comerciale si cunosc toate aspectele legislative si administrative ale procedurilor pentru infiintare de firma.

3. Stim exact ce ai nevoie!

Dupa identificarea nevoilor specifice tipului de business, echipa Primoris S.R.L. se va ocupa de aspectele esentiale pentru infiintare firma, precum:  alegerea formei de organizare, elementele financiar-contabile, autorizatii... si multe altele, avand in vedere si  evolutia ulterioara a  afacerii, potentiala extindere si dezvoltare. Echipa Primoris S.R.L. are grija de afacerea ta!

4. Cunoastem toate aspectele legislative.

Alege sa lucrezi cu o echipa de profesionisti informati ! Suntem la curent cu toate amanuntele legislative pe masura ce ele apar. Necunoasterea la timp a legi poate genera prelungirea inutila a demersului de constituire a unei societati sau chiar poate crea probleme serioase in timp, in desfasurarea activitatilor specifice.

5. Suntem dedicati si flexibili

Primoris S.R.L. gaseste solutii optime la toate problemele dumneavoastra. Cu o mobilitate mare in cadrul pietei si un dezvoltat simt practic, adaptam serviciile noastre cerintelor fiecarui client.

 

top pagina